last pirate jack sparrow8
profili

  • ciro üzerinden vergi alınması gerekliliği

    mertens’in ayrılmasına sebep olacak olay.

  • kemal sunal'ın siyasi mizah yapmaması

    kemal sunal filmlerinin %70’i falan siyasi, toplumsal eleştiridir. çocukken haha eşşoleşşek diyor tokat atıyor hahaha dediğimiz filmleri büyüyünce acıklı bir şekilde izliyoruz. görmesini bilene. zübük ve kibar feyzo bile başlı başına siyasi eleştirinin kralıdır. en uç noktasıdır. kapıcılar kralı net bir şekilde kast sistemini anlatır. hababam sınıfı çürüyen eğitim sistemini, şaban oğlu şaban osmanı’nın son dönemde ne kadar beter bir durumda olduğunu, gurbetçi şaban bugün bile örneğini gördüğümüz gurbetçi kurnazlığını anlatır.

  • fenerbahçe şampiyon olacak

    hilekâr hakemleri, domalan rakipleri, sadece fenerbahçe maçına özgü fantastik dizilişler deneyen hocaları da eklersen tabiki.

  • galatasaray

    zamanında yaptıkları şikeyi “kişilerin yaptıkları kulüpleri bağlamaz” diye yutturan uyanıklar söz konusu eski futbolcuların dolandırılması olunca olayı galatasaray’a bağlıyor. başkan şike yapınca kulübü bağlamıyor, futbolcu kendi parasını saçma yatırımlarla kaybedince kulübü bağlıyor. vay amk zekaya bak. bunlar aynı zamanda hakemler de insan hata yapabilir diye toplanıp hakem hata yapınca ağlayan uyanıklardır. ne kadar art niyetli olduklarını emre belözoğlu’nu bile galatasaray’a yamamalarından belli. la ben de patlayacak, para katlayacağız dediğim coinde 15-20 bin batırdım. benim keriz gibi para hırsıyla yaptığım batık yatırımın çalıştığım şirketle ne alakası var?

    mesela icardi diyor ki beyler çok güzel bir kebapçı buldum eminönü’nde. muhteşem et döner yapıyor öyle güzel yapıyor ki tadı damağınızda 10 gün kalacak. torreira, oliviera ve tabiki ndomble buna inanıyor ve gidip sofraya oturuyorlar. lan madem bu kadar güzel neden birer porsiyon yerine 10’ar porsiyon yemiyoruz diye tadına bakmadan 10’ar porsiyon söylüyorlar. ndombele o sırada dönüp “niye on söylediniz siz yemeyecek misiniz?” diye soruyor. o da 20 porsiyon söylüyor. yemek bir geliyor ki leş. iki lokma yiyip bırakıyorlar. hesap da kol gibi geliyor ama esnaf dayağı yememek için hesabı ödüyorlar ve gidiyorlar. burada resmen para çöpe atılmış, karşılığında hiçbir şey almamış oluyor bu arkadaşlar.

    bu örnek olay ile malum olay arasında galatasaray’ı bağlayan ne kadar şey var?

  • son beş sevgilinin memleketleri

    bulgaristan(5)

    toplam masraf: 10.000 x 5 = 50.000 euro

  • ben geri zekalıyım demenin alternatif yolları

    yoğun trafikte sadece bir araba öne geçebilmek için önündekini sağlayıp aniden önüne geçen kişiler. evet sadece bir araba geçmek için önündekini sağlayan kişi net geri zekalıdır.

  • rüştü reçber denince akla gelenler

    gözünün altındaki savaş boyaları.

  • türkiye'de kumarhane bölgesi olabilecek yer

    iç anadolu'da küçük, düz ve gelişmemiş bir nokta.

    havalimanı(international), tren hattı, ankara-istanbul otobanına bağlanan bir otoban, büyük bir şehir inşa etmek için düz bir zemin şart. iç anadolu malum pek gelişmemiş. bölgesel kalkınmaya da öncü olur. otel inşaatları, hizmet işletmeleri, avmler... türkiye'nin ortasında olduğu için de her yere eşit mesafe....